KHAS Kamera Arkası Buluşmaları – Çiçek Kahraman

Zoom + Youtube

KHAS Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümünün düzenlediği KHAS Kamera Arkası Buluşmaları’na kurgucu Çiçek Kahraman konuk oluyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında da düzenlenen etkinlik, 8 Mart 2021 Pazartesi saat 19:00’da başlıyor. Çiçek Kahraman ile bir kadın sinema emekçisi olarak yaşadığı serüveni ve yeni yayın platformlarının toplumsal cinsiyet politikaları hususunda nasıl bir yol kat ettiğini konuşacağız.

Çiçek Kahraman kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun olduk sonra, Boston Üniversitesi’nde Sinema okudu. Uzak İhtimal, Bizim Büyük Çaresizliğimiz, Yozgat Blues, Kız Kardeşler gibi ses getiren filmlerin ödüllü kurgucusu. Hakan: Muhafız ve Atiye’nin de aralarında olduğu Netflix projelerine kurgu süpervizörlüğü yapmaya devam ediyor.

Online etkinlik katılım formu için tıklayınız

Herkese Açık Online Kolokyum #39: Doç. Dr. Melis Behlil

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.